En aquesta especialitat tractem de centrar els nostres esforços i cures en prevenir o retardar l’aparició de malalties relacionades amb àrees de salut general, com ara:

  • La Salut Dental
  • Calendari vacunal anual.
  • Calendari per evitar l’aparició de paràsits externs i interns.
  • Cures d’higiene de la pell i el pel, oïda i ulls.
  • Beneficis d’una esterilització precoç.

 

 

La Medicina Interna estudia la fisiologia, patologies i interaccions entre els òrgans interns de les nostres mascotes. La gran majoria de les malalties que ens arriben a Nouclínic Veterinaris estan relacionades amb aquesta especialitat.

En aquesta especialitat entren infinitat de problemes, com ara problemes endocrins, digestius, del fetge, ronyons, cor, immunològics, etc.

“A Nouclínic Veterinaris disposem d’un laboratori complert per realitzar les analítiques necessàries el més aviat possible, i així guanyar el màxim de temps en el diagnòstic”

Medicina Interna Laboratori

Tant en Joan Carles como la Noemí us ajudaran en qualsevol problema relacionat amb aquest tipus de malalties.

“Els gats no són gossos petits”

Per aquest motiu tenim que atendre als pacients felins de manera particular i diferent a com ho fem amb els gossos. El gat és molt sensible als canvis i s’estressa fàcilment quan el tenim a la consulta.

Per aquesta raó, a Nouclínic Veterinaris hi posem una cura especial al tracte amb el teu animal.

I així, tenint en compte aquesta diferència fonamental, totes les especialitats de què parlem poden aplicar-se amb total confiança al vostre felí.

medicina felina

A Nouclínic Veterinaris t’aconsellarem sobre quina és la millor nutrició per a la teva mascota a cada etapa de la vida o situació especial. També t’assessorarem en quina alimentació ha de tenir la teva mascota si pateix alguna malaltia. A la nostra tenda especialitzada podràs trobar una llarga llista de productes comercials per al teu animal tant si és sa com si pateix alguna patologia.

Els aliments comercials per a animals sans poden cobrir etapes de la vida com: creixement, etapa adulta, maduresa o esterilització.

Hi ha aliments de prescripció veterinària per a alimentar a gossos i gats amb problemes tan variats com ara: diabetis, alteracions digestives, cardíaques, hepàtiques, artrosis o càncer, entre d’altres.

Vine i t’informarem de quina és la millor nutrició per al teu animal.

També et farem un diagnòstic de l’estat corporal de la teva mascota; i si necessita un programa de control de pes et dissenyarem un pla a mesura.

Menjador

Aquestes especialitats abarquen des de les alteracions de l’aparell reproductor tant de mascles com femelles, fins a tots els problemes que poden sorgir des del naixement fins l’edat adulta.

Posem especial ènfasi en la medicina preventiva, sobretot les esterilitzacions, el que evitarà en un futur l’aparició de patologies greus, que algunes poden comprometre la vida del nostre pacient.

Neonatologia

Els problemes de pell són dels més freqüents a la nostra clínica. La pell es una barrera natural de defensa que protegeix els nostres animals de les amenaces externes. Una bona salut de la pell i el pel són essencials per al seu benestar.

Dermatologia

A la pell i al pel es poden reflectir problemes derivats de molt factors externs, com paràsits, bactèries i fongs, o factors derivats de malalties internes com les al·lèrgies o malaties endocrines entre d’altres.

Alguns símptomes comuns a molts problemes dermatològics que veurem són: enrogiment, falta de pel en zones determinades, engrossiments de la pell o picor i rascat. En Joan Cales i la Noemí tenen una àmplia experiència en resoldre els vostres dubtes o consultes relacionades amb la pell i el pel.

“El nostre microscopi és una eina bàsica de diagnòstic”

Dermatologia

En aquesta especialitat tenim cura de les patologies que afecten al cor i vasos sanguinis com als problemes d’origen respiratori superior (nas, cavitat nasal, laringe,….) i inferior (bronquis, pulmons….).

Cirurgia

Tant els gossos com els gats poden presentar cardiopaties sense mostrar cap tipus de simptomatologia, però detectats a temps podem augmentar la qualitat de vida del nostre pacient. Un diagnostic fet a temps és basic.

Hi ha races que des del naixement ja pateixen més problemes respiratoris degut a la seva anatomia peculiar, com el Bullog Anglès i Francès, Carlino,…. i solen roncar i tenir dificultat per respirar i avitualment, entre d’altres símptomes.

Electrocardiograma

A Nouclínic Veterinaris freqüentment veiem casos de coixera degut a traumatismes o casos de dificultat al caminar degut a una osteartrosi de cadera (sobretot en gossos de raça gran). Els gats a partir de 8 anys també pateixen molts problemes articulars, però degut a que no ho manifesten amb claredat, passa una mica desapercebut als ulls del propietari la majoria de casos.

Làmpara de quiròfan

A Nouclínic Veterinaris disposem d’un aparell de radiología digital, per tal de poder fer un diagnòstic més acurat.

Radiografia

Els ulls són molt sensibles i el què veiem de manera més freqüent a la nostra clínica són llagrimeig excessiu, ulls vermells, tancament de les parpelles per dolor…… Qualsevol d’aquests problemes es pot agreujar si no es sol.luciona a temps.

Atenem tot tipus de problemes d’oftamologia, però si necessitem fer unes probes diagnostiques concretes, disposem dels serveis d’un oftalmòleg veterinari amb experiencia.

Ull de gos

El nostre servei d’etologia us ajudarà a solucionar els problemes de comportament que us poden preocupar i que dificulten la vostra convivència feliç.

Moltes vegades una mala educació deriva en un posterior problema conductual que necessita una atenció especialitzada per part d’un veterinari etòleg.

Etologia

“Una bona teràpia conductual passarà sempre per un bon diagnòstic de l’origen del problema i un tractament on la vostra voluntat i perseverança seran claus per resoldre el vostre conflicte”

Tenim coneixements generals en medicina i maneig d’animals com conills, fures, hamsters…

Malauradament no visitem ocells.

FuraHàmsterConill

 

A Nouclinic Veterinaris tenim un servei de Cirurgia general. Estem especialitzats en operacions de tot tipus, tant de teixits tous abdominals com de cirurgies menors. Disposem de tots els aparells i instrumental perquè les operacions siguin el més segures possible.

Cirurgia general