L’equip

El formem la Noemí Málaga i en Joan Carles Artigas, llicenciats en veterinària per la UAB l’any 1995, i vam inaugurar Nouclínic Veterinaris  l’any 2004 després d’haver treballat junts uns anys a un hospital de Terrassa. 

 

Equip a Nouclínic Veterinaris

Joan Carles Artigas

Joan Carles Artigas

VETERINARI, Llicenciat a la Facultat de veterinària de la UAB de Barcelona el 1995.

Vaig néixer el 29 d’Octubre del 1972. A la nostra clínica tenim coneixements de  totes les  especialitats, però em dedico més a la cardiologia i  problemes de l’aparell respiratori, traumatologia, medicina interna i cirurgia.

Em vaig fer veterinari sobretot per ajudar els animals; la satisfacció que sento quan li salvem la vida a un pacient és el que fa que la meva  feina tingui sentit.

Fins fa poc he tingut amb mi a la Xiruca (gata cega que vaig adoptar amb 3 anys  i que ha viscut fins els 13) i en Xiroi (Golden preciós que em va regalar una clienta agraïda).

Les meves passions són la meva familia, els meus fills Paola i Enric i la meva dona Maribel,  i  córrer per la muntanya en el meu temps lliure.

 

Noemí Málaga

Noemí Málaga

VETERINÀRIA, llicenciada a la Facultat de veterinària de la UAB de Barcelona el 1995.

Vaig neixer a la ciutat de Barcelona el 24 de Gener de 1972, i només uns anys despres, a l’edat aproximada de 6-7 anys, ja vaig anar informant a tot el meu entorn familiar, la voluntat ferma de ser veterinaria, i ho vaig aconseguir, uns vint anys més tard…

El fet és que considero la meva professió com molt vocacional i sacrificada en molts aspectes, sino no seria posssible aconseguir donar-li tot el temps i la dedicació que requereix. Però per altra banda, molt satisfactoria i agraïda quan salves la vida d’un animal.

Actualment sóc membre del GERPAC, grup d’especialistes en pediatria i reproducció, una especialitat veterinària que, d’entre d’altres, m’agrada molt.

Estic feliçment casada també amb un veterinari, en Josep, i som pares  d’en Pep, un entranyable nen d’un anyet.

Tenim dos gossos espectaculars, un doberman, l’Ubach, i un Bullmastiff, el Faig, tots dos tan bons i fidels com grossos que són.

Soc partidària sempre d’una vida saludable, per això dedico força temps a fer esport i qualsevol activitat física o d’aventura a l’aire lliure; això sí, sempre acompanyada de la meva família.

També soc una apassionada del mar, la tranquilitat, els viatges i el bon vi.