De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), s’informa que les dades de caràcter personal proporcionades mitjançant l’acceptació d’aquests Termes i Condicions, formaran part d’un fitxer responsabilitat de NOUCLINIC SANT QUIRZE, S.L. i que aquestes seran tractades amb la finalitat descrita en l’apartat «1. OBJECTE “d’aquest document i seran conservats mentre duri la relació contractual objecte de l’ús de la WEB. Així mateix, s’informa que podrà retirar el consentiment en qualsevol moment i exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició dirigint-se a NOUCLINIC SANT QUIRZE, S.L. RAMBLA LLUIS COMPANYS, 10 C 08192 SANT QUIRZE DEL VALLÈS (BARCELONA) o a la següent adreça d’email: info@nouclinicveterinaris.cat. També podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

NOUCLÍNIC SANT QUIRZE, SL es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions en la WEB. Així mateix, també es reserva el dret a modificar els presents Termes i Condicions amb l’objectiu d’adaptar-los a les possibles novetats legislatives i canvis en la pròpia WEB.

EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT

NOUCLÍNIC SANT QUIRZE, SL es reserva el dret d’editar, actualitzar, modificar, suspendre, eliminar o finalitzar els serveis oferts a la WEB , incloent tot o part del seu contingut, sense necessitat de previ avís, així com de modificar la forma o tipus d’accés a aquesta.

Les possibles causes de modificació poden tenir lloc per la seva adaptació a les possibles novetats legislatives i canvis en la pròpia WEB.

NOUCLÍNIC SANT QUIRZE, SL no serà responsable de l’ús de la WEB per un menor d’edat, sent l’ús de la WEB de l’exclusiva responsabilitat de l’usuari.

LEGISLACIÓ I FUR

L’usuari accepta que la legislació aplicable i els Jutjats i Tribunals competents per conèixer de les divergències derivades de la interpretació o aplicació d’aquestes clàusules són els espanyols, i se sotmet, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals propera a la ciutat de SANT QUIRZE DEL VALLÈS.

He llegit i accepto les condicions d’ús de la WEB.

NOUCLÍNIC SANT QUIRZE, SL

RAMBLA LLUIS COMPANYS, 10 C – SANT QUIRZE DEL VALLÈS 08192 (BARCELONA)